Klantenservice


Ga terug

Levering en uitvoering

Om je bestelling in ontvangst te nemen, kun je kiezen tussen ‘leveren’ en ‘afhalen’. Bij ‘leveren’ wordt jouw bestelling afgeleverd op de door jou gekozen datum op het door jou opgegeven adres. Mocht je hierbij een fout hebben gemaakt, dan is Het Bloematelier niet aansprakelijk voor eventuele gevolgen. Het Bloematelier kan altijd aantonen welke datum en welk adres is opgegeven bij de bestelling. Afhalen is mogelijk op ons uitgiftepunt, welke is gevestigd aan de Dwarsstraat te Pelt. Afhalen geschiedt enkel op afspraak. 

Het Bloematelier garandeert geen vaste levertijden. Standaard leveren we van maandag tot en met zaterdag tussen 13.00 uur en 17.00 uur, tenzij anders is overeengekomen of dit anders was vermeld.
Op zondag wordt er niet geleverd.  

Onze leveringskosten zijn als volgt:
Pelt & Hamont-Achel € 5,00
Hechtel-Eksel, Lommel, Kaulille-Bocholt, Peer € 10,00
Bree, Leopoldsburg, Heppen € 12,00 

Als wij niet tijdig kunnen leveren, verwittigen wij je altijd voor het verstrijken van de voorziene leveringstermijn. Als wij dat niet doen, kan je kosteloos afzien van je bestelling. In dat geval betalen wij je uiterlijk binnen 30 dagen na ontbinding terug. 
Onze bezorging op het door jou opgegeven afleveradres gebeurt steeds op ons risico. 

Indien de door ons geleverde goederen tijdens het transport werden beschadigd, niet overeenstemmen met de artikelen die op de leveringsbon vermeld staan of niet overeenkomen met de goederen die je had besteld, moet je dit zo snel mogelijk en zeker binnen 24 uur na ontvangst. Hiervoor kennen wij een klachtenregeling. Daar wij bederfelijke producten leveren en seizoenen of andere variabelen mogelijk invloed hebben op de toelevering, behouden wij ons het recht om onze producten samen te stellen met de op dat moment beschikbare materialen en/of onderdelen.

Herroepingsrecht en klachtenregeling

Als je goederen bij ons koopt, heb je géén retourrecht, omdat onze producten bederfelijke goederen betreffen. Echter, als je niet tevreden bent over het geleverde product, of het geleverde product bereikt je niet in de staat die je logischerwijs mag verwachten voor onze producten, dan kennen wij wel een klachtenregeling. Neem bij een klacht altijd binnen 24 uur na aflevering van het product contact met ons op, schriftelijk per e-mail of telefonisch. Na ontvangst van jouw klacht wordt onderzoek verricht en wordt beoordeeld of jouw klacht gegrond of ongegrond is. Er wordt altijd contact met je opgenomen om de uitslag van het onderzoek mede te delen en een eventuele oplossing aan te bieden.